Välj en sida

Chili Thai – Catering Vetlanda

Varmt välkommen till Chili Thai, catering för dig i Vetlanda! Vi hittar vår inspiration från det thailändska köket vars matkultur i flera år charmat människor i Sverige. I vårt kök kombineras härliga smaker med en stor portion passion, vi brinner för matlagning och vill dela med oss av vår smakrika mat till dig i Vetlanda.

Våra kockar har i många praktiserat det thailändska köket och är välbekanta med de olika maträtter du finner på menyn. Vi använder endast råvaror av högsta klass och hela restaurangen arbetar väldigt noggrant med hygien.

Hos oss kan du beställa catering till dig och ditt sällskap, vi har erfarenhet av såväl stora som små tillställningar. Vi arbetar alltid med stor service och erbjuder ett brett utbud av olika maträtter för catering.

Vi har givetvis mer att erbjuda än bara catering! Till oss är du välkommen för en härlig lunch eller middag! Vi har även Takeaway till dig i närheten av Vetlanda.

Smaklig måltid!

Har du några allergier eller specifika önskemål? Berättar gärna det för oss vid beställning så anpassar vi vår catering eller måltid utifrån dina behov.

Du är varmt välkommen kontakta oss för mer information om vår catering eller om du önskar göra en beställning, tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar dig perfekt. 

Beställ din catering redan idag, vi finns för dig i Vetlanda med omnejd.

MENY

Restaurang Chili Thai - Catering

Avhämtning

BESÖKSADRESS:
Storgatan 9A
574 32 Vetlanda

Kontakt
info@chilithai.se
Telefon: 0383-14300

Tisdag-Fredag 11:30 - 20:00
(Lunch mellan 11:30 - 14:30)
Lördag-Söndag 12:00 - 20:00